Az ApoLine® körömcsippantó fogó főleg pedikűr során hasznos, mivel segítségével az erősen megvastagodott köröm is könnyedén nyírhatóvá válik. Ajánlott viszonylag rövid egyedi alakzatú kéz- és lábkörmök esetén. Krómozott, így fémallergiásoknak is ajánlható. Speciálisan kovácsolt acél, kifejezetten hosszú élettartamra tervezve.

Körömcsippantó fogó, 10 cm-es


Ajánlott viszonylag rövid egyedi alakzatú kéz- és lábkörmök esetén. Kéz- és lábkörmökhöz speciálisan kialakítva. A fogó összeszorítását követően a visszarúgó szerkezet lehetővé teszi, hogy alaphelyzetbe kerüljön a fogó, így ismételten könnyedén összeszorítható. Ajánlott azoknak akiknek a körme olyan mértékben megvastagodott, hogy normál erősségű körömvágó ollók már nem képesek megbirkózni a feladattal.

Online rendelés


Körömcsippantó fogó, 12 cm-es


Kéz- és lábkörmökhöz speciálisan kialakítva. A markolata kézre eső csúszás biztos recézéssel készült. A köröm vágásakor az erős csiga rugó könnyedén nyitja és záráskor vezeti a körömcsippantó fogót. A penge éles vágó fej előtt nincs olyan megvastagodott körömrész melyet ne lehetne levágni. Ajánlott azoknak akiknek a körme olyan mértékben megvastagodott, hogy normál erősségű körömvágó ollók már nem képesek megbirkózni a feladattal.

Online rendelés