Az ApoLine® bőrvágó ollók különösen finom és a nagyon éles pengéjüknek köszönhetően a legfinomabban képesek eltávolítani a kéz nem kívánatos bőr részeit. A külső bőrréteg vágása megerősíti és gyorsabb növekedésre készteti a bőrt, így annak egyre nehezebben történő eltávolíthatóságát okozza, emiatt a külső bőrréteg vágása csak legvégső esetben ajánlott! Soha ne vágjon olyan mélyre, hogy az vérezhessen! A bőrvágó ollókat nem szabad köröm vágására használni, mert elveszíthetik rugalmasságukat és vágóképességüket.

Bőrvágó olló, hegyesített véggel


A még nem megvastagodott, nehezebben hozzáférhető bőr ápolásához ajánlott. Az olló hegye lehetővé teszi a legvékonyabb és kisebb bőrdarabok eltávolítását.

Online rendelés


Bőrvágó olló, ellaposított véggel


Bőrvágó ollók között klasszikus. Kimondottan a megerősödött bőrhöz. Akkor érdemes választani, ha a kézen található bőr már egyértelműen elkülöníthető a megszokott bőr színétől, ez utalhat a megvastagodásra, melyet érdemes eltávolítani.

Online rendelés


Kombi köröm és bőrvágó olló


Az ApoLine® köröm és bőrvágó olló kissé hajlított a köröm ívének optimálisabb követése érdekében. Ennek köszönhetően pontosan illeszkedik a körömre, így tökéletesen ívelt vágást biztosít. Az ApoLine® kombinált köröm- és bőrvágó olló, a kéz köröm- és bőr részeinek vágásához lett kifejlesztve. A penge markolata biztos fogást nyújt kialakításának köszönhetően. A megvastagodó vége az ollónak megfelelő merevséget biztosít ahhoz, hogy körmöt is vághassunk anékül az ollóval, hogy az veszítene az élességéből.

Online rendelés


Bőrcsippantó fogó


Az ApoLine® bőrcsippantó fogó a kéz- és láb bőrének erős megvastagodása esetén javasolt. A rövid vágási él könnyen és pontosan eltávolíthatóvá teszi az elhalt bőrréteget. A bőrcsippantó fogó ugyanazt a célt szolgálja, mint a bőrvágó olló, de nagyobb felületek kezelésére is alkalmas.

Online rendelés