Az ApoLine® körömollók tökéletesen illeszkednek és megkönnyítik a körmök vágását, egyszerűen és tökéletesen követik a kéz körmeinek formáját.  A kényelmes markolat lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést és az íves vágási élt. Az ollók íve illeszkedik a körömhöz úgy, hogy egy tökéletes kerek vágott élet hoz létre.  Az ApoLine® körömolló speciális króm bevonata  lehetővé teszi a fém allergiások számára is a használatot. Minden ApoLine® olló krómozott, így fémallergiások is használhatják. Speciálisan kovácsolt acél, kifejezetten hosszú élettartamra tervezett.

Mikrofogazott körömolló


Az ApoLine® körömvágó ollók kissé hajlítottak a köröm ívének optimálisabb követése érdekében. Ennek köszönhetően pontosan illeszkedik a körömre, így tökéletesen ívelt vágást biztosít. Innovatív mikrofogazással a minél precízebb és finomabb vágásért. A penge markolata biztos fogást nyújt kialakításának köszönhetően.

Online rendelés


Kombi köröm és bőrvágó olló


Az ApoLine® körömvágó ollók kissé hajlítottak a köröm ívének optimálisabb követése érdekében. Ennek köszönhetően pontosan illeszkedik a körömre, így tökéletesen ívelt vágást biztosít. Az ApoLine® Kombinált köröm- és bőrvágó olló a kéz köröm- és bőr részeinek vágásához lett kifejlesztve. A penge markolata biztos fogást nyújt kialakításának köszönhetően.

Online rendelés


Baba körömvágó olló


Az ApoLine® körömvágó ollók kissé hajlítottak a köröm ívének optimálisabb követése érdekében. Ennek köszönhetően pontosan illeszkedik a körömre, így tökéletesen ívelt vágást biztosít. A baba körömvágó olló speciálisan kisbabáknak lett tervezve. A lekerekített hegynek köszönhetően kiemelten ajánlott cukorbetegeknek (minimalizálja a sérülés lehetőségét.) Továbbá használható érzékeny területek környékén történő vágáshoz.

Online rendelés


Balkezes körömvágó olló


Az ApoLine® körömvágó ollók kissé hajlítottak a köröm ívének optimálisabb követése érdekében. Ennek köszönhetően pontosan illeszkedik a körömre, így tökéletesen ívelt vágást biztosít. Ezt az ollót kifejezetten balkezeseknek tervezték. Krómozott, így fémallergiásoknak is ajánlható. Speciálisan kovácsolt acél, kifejezetten hosszú élettartamra tervezve.

Online rendelés