Gyógyszertári szolgáltatásaink

Az ApoLine márkanév alatt kiváló minőségű és tartós termékeket talál  kéz-, láb- és arcápoláshoz. A termékek Solingenben készülnek mely a penge és kés gyártásáról méltán híres egész világot ellátó manufaktúrával rendelkezik. A minőséget mi sem fémjelzi jobban mint a termékekre biztosított 30 év garancia. Régóta fennálló gyógyszerészeti partnereként a WEPA Apothekenbedarf az ApoLine® márkát kizárólag gyógyszertárakban értékesíti. Ezen filozófián a magyarországi kizárólagos forgalmazó a Pharmacy Technology Kft. sem változtat, így ezen termékek viszonteladására csak gyógyszertárak jelentkezhetnek.

Az termékek bemutatásához kiváló minőségű és megjelenésű paletták és forgó álványok állnak rendelkezésre, mely minden patikai bútorhoz megfelelően illeszkedik, legyen az modern vagy régi stílusú!

Érdeklődni a termékekkel kapcsolatban esetleges kedvezményekért és engedményekért keresse a Pharmacy Technology Kft. magyarországi forgalmazót. A különböző termékekre vonatkozó információkat és illusztrációk a honlapon találhat.